Butik

Vi dækker de fleste behov

Butikkens udvalg har langsomt udviklet sig til at kunne dække de fleste behov, du og din hund måtte få. Produkterne er valgt med både hjertet og fornuften. Vi går meget op i, at produkterne ikke må være skadelige eller usunde for din hund. Basse er mundskænk på alt, der kan spises, og han får ikke tilbudt noget, vi ikke selv ville spise.

Vi er stolte af at kunne tilbyde jer så lækre kvalitetsprodukter fra leverandører, som fra første kontakt har haft troen og tilliden til Hundekælderen.

Dog Copenhagen

Her valgte hjertet længe før, Hundekælderen kom på tale. Basse var stadig hvalp, da deres udstyr dukkede op på Facebook og blev skrevet øverst på ønskelisten. Designet er gennemført med lækre detaljer og fås i 8 fede farver. Selerne er ergonomisk korrekt udformet for minimum belastning samtidig med maximal bevægelsesfrihed.

Læs mere her www.dogcopenhagen.com. Eller endnu bedre så ta’ din hund med forbi butikken. Så hjælper vi dig med den helt rigtige model og korrekt justering.

First Buddy

Da der skulle findes det bedste tørfoder til butikken, måtte fornuften i gang, og mange mærker blev gransket nøje. Indtil First Buddy fra Gilpa dukkede op ved et tilfælde. Erik Ålunds første jagtbuddy er årsag til navnet, som Basse er årsag til Hundekælderen. Så var vi sikre i vores valg. Basse har elsket First Buddy fra dag 1, og han gør det stadig. Det forstår vi godt!

Nøje udvalgte kvalitetsingredienser, glutenfri, ingen unaturlige tilsætningsstoffer og en høj optagelsesgrad. Tilbagemeldinger fra vores kunder bekræfter, at det er yderst velegnet til sensitive hunde og yderst skånsomt mod maven.

I kan læse meget mere her: www.firstbuddy.dk, eller kig forbi butikken og få en smagsprøve med hjem.

VOM og Hundemat

BARF havde længe været i tankerne, men virkede lidt uoverskueligt i forhold til korrekt blanding af ingredienser, fryserplads, tilskud og så videre. Indtil vi stødte på VOM. Lidt læsning inden mødet med Helle Dyrlund havde allerede overbevist os om vores valg.

At rå fodre sin hund bliver ikke lettere end med VOM. Uanset alder så indeholder fuldfoderserien alt, din hund har brug for. Norske kvalitets råvarer, tilsat vitamin- og mineralmix, giver din hund det bedste i naturlig form. Er din hund allergisk, eller ønsker du blot at variere lidt, er TASTE 100% serien perfekt. Kun 1 proteinkilde tilsat vitamin- og mineralmix. VOM er desuden perfekt, hvis du ønsker at kombinere tørt og råt foder. Basse får ca 50/50 til daglig, og han elsker variationen og trives fantastisk.

VOM og Hundemat fik i øvrigt i 2021 prisen for bedste ”Natural pet food of the year”. I kan læse mere her: www.vomoghundemat.dk eller komme forbi butikken og ta’ en fodersnak med os.

Bredt udvalg i butikken

Derudover har vi i butikken et bredt udvalg af godbidder, naturlige snacks og meget mere. Vi får jævnligt nye og spændende produkter i butikken, som vi viser frem på vores facebookside.