Om osteopati

Osteopati – på hverdagssprog

Udviklet i 1874

Osteopati blev udviklet i 1874 af Dr. Andrew Still ud fra filosofien om, at alle dele af kroppen er afhængige af hinanden for at fungere optimalt som en helhed. At se patienten som en helhed, og kroppens evne til at helbrede sig selv ved korrekt stimulation. Det kan du læse mere om på google, hvis du har lyst.

Efter gennemført uddannelse er Hundekælderens osteopati gået i retning af oprindelsen.

Genoprette symmetri og balance i kroppen

Værktøjerne er ørerne til at lytte til klienten, øjnene til at se hele patienten og hænderne til at mærke, hvor i kroppen, der er problemer. For os handler osteopati ganske simpelt om at genoprette symmetri og balance i kroppen. For at opnå dette under en justering bruges der massage, kranio sakral terapi, teknikker for led og knogler, organ teknikker og vigtigst af alt; arbejdet med kroppens fascier.

Still sagde, at sygdom opstod i fascierne, og helbredelsen skulle derfor også starte i fascierne. Arbejdet med fascier har krævet, og kræver hele tiden, enormt meget øvelse for at være i stand til at mærke ubalancer. Dette betyder derfor i dag for jeres hunde, at problemer hurtigt kan lokaliseres i kroppen og justeres på den mest skånsomme og effektive måde.

Tillid mellem hund, ejer og terapeut

For at arbejde på denne rolige måde er det for os vigtigt, at der er tillid mellem hund, ejer og terapeut samt, at din hunds grænser ikke overskrides.

Listen over lidelser i krop og sind, der kan afhjælpes med osteopati, er lang. Er du i tvivl, om vi kan hjælpe din hund, så kontakt os endelig.